Ja, ik kom in beweging

Herken je dit? Eind van de dag merk je dat je kortaf bent naar je kinderen en partner. De vermoeidheid overvalt je en je hebt moeite om de aandacht te geven die je wilt. Vervolgens voel je hier schuldig over. Wat je wilt is geduldig zijn en liefdevolle aandacht geven. Echter, doordat jij over je eigen grenzen heen bent gegaan lukt dat je niet meer.

Door middel van gesprekken en bewegingsoefeningen in de buitenlucht ga ik met jou ontdekken wat jij nodig hebt om de ouder te zijn die jij wilt zijn. Door in beweging te komen, kom je weer in contact met jezelf. Je leert je grenzen herkennen en er naar te acteren. Je krijgt weer regie over je energiebalans. Resultaat; energie om te verbinden met je kinderen en partner.

Wie ben ik

Ik ben Marjon. Als werkende moeder weet ik als geen ander dat de combinatie van een gezin en ambities op gebied van werk een flinke uitdaging kan zijn. Ik geloof erin dat twee zaken hier erg belangrijk bij zijn. Enerzijds is dit weten wat je grenzen zijn. Deze aanvoelen en naar durven te luisteren. Anderzijds is dit weten waar jij energie van krijgt.

Als je weet wat jouw grenzen zijn en hoe jij weer oplaadt kun je realistische doelen stellen en regie houden over je eigen agenda. Verbinding maken met jezelf leidt uiteindelijk tot verbinding met je gezin, een stabielere balans in huis en energie om je ambities waar te maken.

Buiten zijn zorgt voor mij altijd voor een lichter gevoel, de kaders vallen weg en er ontstaat ruimte in mijn hoofd. De frisse lucht, de wind die waait, een enkele keer de regen ze zorgen voor een veilig gevoel bij mij. Ik mag er mezelf zijn. Of ik wandel, ren, huil of lach. Het maakt niet uit. Uiteindelijk voel ik mij altijd beter als ik buiten ben geweest. Dit gun ik jou ook, daarom vindt mijn coaching buiten plaats.

“De coaching van Marjon was persoonlijk en op een fijne manier confronterend. Marjon coacht met veel empathisch vermogen en zet je aan het denken over de keuzen die je gemaakt hebt. Ik keek steeds uit naar de gesprekken en voelde veel ruimte om mezelf te zijn. Jaren later kijk ik nog steeds met plezier terug op die sessies. Ik zou haar zeker aanraden.”

Richard

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Marielle

“In mijn dagelijkse leven en op werk merkte ik dat ik door bleef gaan in een bepaald patroon en gedrag, zonder mij echt af te vragen waarom en wat dit mij op de lange termijn zou gaan brengen. In de verschillende coaching sessies zijn we hier dieper naar gaan kijken om deze patronen te herkennen en naar de diepere oorzaak van bepaald gedrag te kijken. Marjon onderscheidt zich door de rust in de sessies en stelt op het juiste moment de juiste vragen. Ik kijk met veel plezier terug op onze sessies.””

Luuk

Contact

Heb je een vraag? Bel gerust of vul onderstaande formulier in. 

1 + 9 =

Bewegen Verbindt
Utrecht

marjon@bewegenverbindt.nl

06-22833918

Samenwerking met: www.condole.nl

condole app