Persoonlijk leiderschap

“Door beweging en coaching laat ik jou excelleren zodat jij jouw doelen bereikt”

 

Inleiding

Van gewenst gedrag een gewoonte maken duurt gemiddeld 2 tot 3 maanden. Mijn programma is daarom minimaal drie maanden. Op die manier ontdekken we samen wat voor jou werkt, zorgen we dat je nieuwe gedragingen ook echt geïntegreerd raken in je dagelijkse (werk) leven en bereik jij blijvend je doel.

Het traject is altijd uit te breiden. Dit gaat met minimaal 3 sessies per keer. Uitbreiding kost per 3 sessies €975,-

Intake tussen de 60 – 75 minuten

6 coachsessies van 60 minuten

Evaluatie en afsluiting 

Periode van 12 weken

Prijs: 2450 euro incl. btw

Kennismaking

Voor ons beiden is het belangrijk dat er een klik is en we in vertrouwen kunnen werken. Daarom is de eerste stap altijd een vrijblijvende kennismaking. Hierin kun je je vragen stellen over de methodiek en werkwijze en mogelijk andere praktische vragen die jij hebt.

Intake

De eerste stap bij de intake is het bepalen van jouw doel. Belangrijke vragen hierbij zijn:

  • Waarom wil je dit traject starten?
  • Wat wil je bereiken?
  • Waar komt dat verlangen vandaan?

Op basis van jouw verhaal bepalen we  je hogere doel. Dit is een combinatie van een fysiek, mentaal en emotioneel doel en wordt positief geformuleerd.

Coachsessies

Tijdens de coachsessies gaan we jouw huidige gedrag verkennen, op basis van jouw gestelde hoofddoel en subdoelen gaan we door middel van oefeningen jouw huidige gedrag veranderen naar het gewenste gedrag. Tussentijds zullen we ook door middel van oefeningen verifiëren in hoeverre jouw gewenste verandering is bereikt. 

Integratie

Door het continue doorlopen van deze stappen kom jij steeds dichter bij het bereiken van je subdoelen en uiteindelijk heb jij de nieuwe vaardigheden en het vertrouwen om te zien dat jij je hoofddoel hebt bereikt en nieuw gedrag in je dagelijkse leven hebt weten te integreren.

Jouw hogere doel

Jouw hogere doel zorgt ervoor dat je motivatie wordt versterkt om vol te houden.

Om dit het hogere doel meetbaar en concreter te maken wordt het vertaald naar een subdoel. Dit is een realistische doelstelling die binnen 3 tot 6 maanden bereikt kan worden.

Jouw subdoelen

Het  subdoel vertalen we naar benodigde vaardigheden op emotioneel, fysiek en mentaal vlak. Dit heet de ontwikkeldriehoek. Uiteraard kijken we naar je al reeds aanwezige vaardigheden. Na het opstellen van de ontwikkeldriehoek komen we in letterlijk in beweging tijdens de coachsessies.

“Marjon heeft het vermogen goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ze draait er niet omheen. Ze laat je daardoor zelf ontdekken wat je eigen valkuilen en dilemma’s zijn. Geen onderwerp of probleem gaat zij uit de weg. Daarnaast is ze een prettig en betrouwbaar persoon waar ik me veilig voelde.”

Jessica

“Marjon onderscheidt zich door de rust in de sessies en stelt op het juiste moment de juiste vragen. Ik kijk met veel plezier terug op onze sessies.”

Luuk

Contact

Vraag een gratis kennismaking aan om te ontdekken hoe ik jou kan begeleiden bij het hervinden van jouw eigen kracht en vertrouwen om jouw rollen in te vullen zoals jij dit wilt.

Heb je een vraag? Bel gerust of vul onderstaande formulier in.

7 + 13 =

Bewegen Verbindt
Utrecht

marjon@bewegenverbindt.nl

06-22833918

Samenwerking met: www.condole.nl

condole app